PruBSN Anugerah

Dalam suasana keadaan ekonomi yang agak mencabar sekarang ini sudah pasti dikalangan orang ramai mencari pelan takaful yang murah atau mampu milik. PruBSN telah mengeluarkan satu pelan mampu milik dan ringkas. PruBSN telah melancarkan Pelan PruBSN Anugerah. Diantara Ciri-ciri yang ada pada poduk ini adalah:

 PruBSN Mampu Milik
Mampu Milik
Memastikan keluarga anda dilindungi sekiranya kejadian yang tidak diduga berlaku kepada diri anda, dari serendah RM50 sebulan.
 PruBSN Ubahsuai
Boleh Ubahsuai
 Tambahkan rider kepada pelan asas anda untuk perlindungan yang menyeluruh. Anda boleh memilih mana-mana rider, yang menawarkanperlindungan perubatan dan kesihatan dari kemasukan ke hospital kePenyakit Kritikal.
 PruBSN Anugerah Ringkas
Ringkas
Satu pelan mudah yang menawarkan anda perlindungan berasaskantempoh perlindungan yang anda pilih dan jumlah sumbangan yangdibayar.

PruBSN Anugerah Ciri-Ciri Produk

  Medic Protector – PruBSN Anugerah

Pelan-Anugerah-PruBSN-Takaful-Biggest-2

** Untuk PruBSN Anugerah, anda berhak menerima pelepasan cukai berhubung dengan sumbangan anda sehingga RM6,000. Sebarang pelepasan cukai tertakluk pada terma dan syarat Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN).

Penerangan diatas adalah ringkasan untuk Pelan PruBSN Anugerah. Jika ingin keterangan lanjut, anda boleh mengisi maklumat ringkas untuk quotation PERCUMA  https://takafulprudentialcommy.wordpress.com/free-quotation/ 

 

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close